Sardinas Parrochas Marinadas con Queso Idiazabal y confitura de Tomate
Fotografía de jlastras en Flickr, para ir á súa páxina clica na imaxe.

A práctica consiste no seguinte:
1 – Elaboración de 2 receitas que teñan as sardiñas como ingrediente principal.
2 – Unha receita deberá ser de cociña tradicional, para isto podes botar man de como se cociñan as sardiñas na túa casa.
3 – Unha receita de cociña innovadora, bótalle imaxinación e sorprende a nosa vista e o noso gusto.
4 – Sinala ben tanto os ingredientes como as fases de elaboración.
5 – Non esquezas achegar un elemento gráfico que ilustre a túa receita.
6 – Prazo de entrega: ata o día 29/01/2012 inclusive.
Se che parece pouco e queres lucirte tamén podes gravar un vídeo do proceso de elaboración.
Podes descargar aquí o modelo de documento para elaborares a túa receita.
Ánimo, e xa sabes…

presta máis unha sardiña con gusto, que unha galiña con disgusto.

SEN COMENTARIOS

DEIXAR UNHA RESPOSTA